Koneet käyntiin!

Tänään alkoivat sitten työt tontilla! Viime viikolla ilmestyi kone pihaan, ja aamun valjettua (joka ei näinä päivinä ole enää niin kovin aikaisin) alkoi kaivinkoneurakoitsija työstää tonttia.

Mökin alueelta on nyt pintamaat kuorittu ja ne illmeisesti mahtuivat niille tekemäämme koloon. Hieman tuo rinnetontti teettää haastetta. Päämökille on kaivettava tasaista aluetta riittävästi, jotta sen etureuna ei tulisi ihan älyttömän korkealle, ja tämä taas vaatii rinteen tasaamista päämökin ylätasossa, koska siellä on jo se varasto. Jos sen varaston olisi joskus tehnyt vähän ylemmäksi tai toiseen reunaan parkkialuetta... mutta jossittelut sikseen, näillä mennään. Maaperä on kuitenkin ihan ok, kiviä on löytynyt, kuten oli odotettavissakin, mutta ei ehkä niin paljon kuin ajattelin. Ja todella mukavaa, että kuvia pukkaa, kiinnostaa niin nähdä vaikkei paikalle päästäkään.

Sähköasentaja oli käynyt jo sähkökaapeliakin etsimässä, kun toiveemme oli ettei alamökiltä vallan sähköja katkaista. Sitä ei tullut silloin kovin syvälle kaivettua, mutta ilmeisesti kuitenkin riittävän syvälle... Sen kimppuun kuulemma sitten keskiviikkona, huomenna katsellaan parkkipaikkaa ja siihen tehtävää parannusta. Kaivoimme koristeeksi ja reunan tueksi laitetut kivet siitä äskettäin ylös ja talteen, ja kyllä se todella oli savinen paikka!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti